Sök

Ann Hallsenius ny kommunikationschef på Ratio

Nyheter
Företagandets villkor

Ratio välkomnar Ann Hallsenius som ny kommunikationschef med tillträde i mitten av september. Ann Hallsenius har lång erfarenhet av kommunikation i både privat och offentlig sektor. Hon kommer närmast från Kommerskollegium och har tidigare utvecklat kommunikationsverksamheten på Almega. Andra arbetsgivare har varit Näringsdepartementet, IT&Telekomföretagen, Ungdomsstyrelsen, Televerket och Sundsvallsbanken.

– Privata företag driver en betydande del av samhällsutvecklingen idag. Ratio är en av få platser där man forskar om hur företagandets villkor kan utvecklas och förbättras och jag är stolt över att ha fått förtroendet att leda forskningsinstitutets kommunikationsverksamhet. Samhället behöver ny högkvalitativ och relevant kunskap mer än någonsin, säger Ann Hallsenius.

– Vi är väldigt glada och stolta över att Ann Hallsenius kommer till Ratio. Hennes breda erfarenhet, kompetens och driv blir väldigt viktiga för nästa steg i Ratios utveckling, säger Nils Karlson, VD på Ratio – Näringslivets forskningsinstitut.

Ann Hallsenius efterträder Ann-Kari Edenius som efter sju år på Ratio nu blir förbundsdirektör för Bemanningsföretagen.

Tidigare nyheter

Ratio är ett fristående forskningsinstitut som forskar om hur företagandets villkor kan utvecklas och förbättras.

Sveavägen 59 4trp

Box 3203

103 64 Stockholm

Bankgiro: 512-6578