Sök

Nationalekonom och statsvetare praktiserar hos Ratio

Nyheter
Praktik, Unga forskare

Under vårterminen gör Carl Alm och Elias Collin praktik hos Ratio.

Här presenterar de sig själva:

– Jag heter Elias Collin och läser statsvetenskap inom ramen för Politices Masterprogram vid Uppsala Universitet. Mitt främsta forskningsintresse är förvaltningspolitik – hur det offentliga styrs och genomför sin verksamhet. Just nu arbetar jag mest med hur offentlig verksamhet, och särskilt innovationspolitik, utvärderas.

– Mitt namn är Carl Alm och jag studerar master inom nationalekonomi och ekonometri på Örebro universitet. Jag är särskilt intresserad av arbetsmarknadsfrågor och hälsoekonomi. Jag ser fram emot en termin på Ratio där jag får möjlighet att fördjupa mig i dessa områden och beröra andra relevanta forskningsfrågor!


Läs mer om Ratios program för Unga forskare här.

Tidigare nyheter

Ratio är ett fristående forskningsinstitut som forskar om hur företagandets villkor kan utvecklas och förbättras.

Sveavägen 59 4trp

Box 3203

103 64 Stockholm

Bankgiro: 512-6578