Sök

Ratio söker kontors- och evenemangsansvarig (vik)

Nyheter
Jobba hos Ratio

Ratio är ett fristående forskningsinstitut som forskar om hur företagandets villkor kan utvecklas och förbättras. De vetenskapliga kvalitetskraven står i centrum för institutets verksamhet och stor vikt läggs vid att kommunicera forskningens resultat genom konferenser, seminarier, mediekontakter och partnersamarbeten.

Nu söker Ratio en vikarierande kontors- och evenemangsansvarig då nuvarande kontorschef och evenemangsansvarig Karl Hatt går på föräldraledighet.

Arbetsbeskrivning

Som kontors- och evenemangsansvarig arbetar du med ett brett spektrum av uppgifter. Du är ansvarig för att planera och genomföra våra större publika event liksom att sköta kontorets löpande verksamhet.

I rollen ingår:

  • Daglig drift av kontor, inkl fakturahantering
  • Leverantörskontakter
  • IT-ansvar
  • Tekniskt ansvar hemsida
  • Evenemangsansvar
  • Projektledning Almedalsveckan
  • Praktiskt stöd Ratios program Unga forskare

Du kommer att skapa många relationer och får en fin möjlighet att utöka ditt personliga nätverk.

Vem är du?

Som person är du välorganiserad, självgående, social och van vid att ta ansvar. Du har god förmåga till att hålla i många olika projekt och är duktig på att prioritera. Rollen ställer krav på lyhördhet liksom god samarbetsförmåga.

Du behöver ha ett stort samhällsintresse. Kanske har du erfarenhet från en ombudsmannaroll, projektledning eller liknande. Du som söker har inga problem med att blanda skrivbordsarbete med mer praktiskt sådant.

Mer information

Tjänsten är ett vikariat under elva månader med start i februari då nuvarande ansvarig går på föräldraledighet.

Ansökningar behandlas löpande med sista ansökningsdag den 15 januari. För intresseanmälan och frågor om tjänsten, kontakta Karl Hatt, kontorschef och evenemangsansvarig, på karl.hatt@ratio.se eller 0760-18 62 06.

Tidigare nyheter

Ratio är ett fristående forskningsinstitut som forskar om hur företagandets villkor kan utvecklas och förbättras.

Sveavägen 59 4trp

Box 3203

103 64 Stockholm

Bankgiro: 512-6578