Sök

Ratio söker verksamhetsutvecklare/verksamhetscontroller

Nyheter
Företagandets villkor

Ratio söker en ny verksamhetsutvecklare/verksamhetscontroller som vill vara med och utveckla vår verksamhet.

För att trivas i rollen bör du ha ett öga för detaljer och gilla att skapa ordning och reda. Rollen innebär mycket varierande arbetsuppgifter där planering och uppföljning utifrån ett verksamhetsperspektiv står i centrum.

I tjänsten ingår dels ett ansvar för att hålla olika register och databaser uppdaterade och ta fram underlag till hemsidor, verksamhetsberättelser och verksamhetsplaner; dels att utveckla och bibehålla goda relationer till medarbetare, medlemmar och finansiärer.

Du bör vara ha stor vana av att arbeta i Office-paketet, framförallt Excel. Tidigare erfarenhet av att arbeta i en akademisk miljö och god kännedom av projektuppföljning och CRM är meriterande men inget krav.

Arbetet sker i nära samarbete med VD och beroende på personlighet och intressen är det möjligt att utveckla och bredda tjänsten mot antingen externkommunikation och forskningsfinansiering/fundraising eller personal, löner och redovisning.

För rätt person finns goda möjligheter att på sikt axla en chefsroll inom Ratio.

Tjänsten avser heltid. Tillträde enligt överenskommelse.

Kontakta verksamhetscontroller Anne-Sophie Larsson för ytterligare information om tjänsten.

Skicka din ansökan till Ratios VD Nils Karlson senast 14 september 2018. Ansökningar behandlas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden löpt ut.

Tidigare nyheter

Ratio är ett fristående forskningsinstitut som forskar om hur företagandets villkor kan utvecklas och förbättras.

Sveavägen 59 4trp

Box 3203

103 64 Stockholm

Bankgiro: 512-6578